Sun 4 Kids

        Sun 4 Kids

 

 

 

In 2019 2019 km lopen om voor onderwijs aan

kinderen te zorgen.

Dat is het plan van Hetty en Pascal.

Het doel van hun tocht is € 20.190,- te verzamelen om te investeren in zonnepanelen. Het rendement van de panelen kan door de jaren heen onderwijs aan kinderen bekostigen. Ze worden zo onafhankelijker van steun vanuit Nederland.

8 Mei 2019

De tocht is nu dik 5 weken aan de gang. Er is ruim 1000 euro aan sponsorgeld binnen!!

Na het hagelbuitje volgden 5 dagen fikse regen, zodat verder lopen onmogelijk was. Gelukkig hadden Hetty en Pascal onderdak op camping Villa Carmen in Boicarent; Honoré stond in de boomgaard.

Daarna is de tocht hervat en er is ca 250 km afgelegd. Ze willen de afstand die per dag afgelegd woirdt, nog flink vergroten, maar bouwen het langzaam op.(Honoré staat het niet anders toe!). El;ke dag brengt wat nieuws: te stijle paden, een waadpartij, leuke ontmoetingen, lieve reacties en stijve spieren.

boi 1
6n
4n
5n
7n
3n
2n

11 april 2019 De eerste tien dagen: zon, wind, regen en hagel plus een dwarse ezel!

Dat klinkt dramatisch en bij vlagen was het dat ook, maar met veel humor en doorzettingsvermogen zijn Hetty en Pascal de problemen te lijf gegaan. Ezel Honoré Virun werd gerustgesteld, zodat hij al het nieuwe leerde accepteren. Inmiddels maakt hij pleziergeluidjes als hij Hetty of Pascal in het oog krijgt en loopt (meestal) netjes mee als ze allebei aan een kant van hem lopen en hem wat lekkers geven als hij moe wordt (of geen zin meer heeft hmm).

Goede kleding, een warme slaapzak en de nodige inventiviteit lossen de andere problemen op en dus genieten ze ook van het avontuur. De kinderen in Sri Lanka mogen trots zijn op mensen die zich zo voor ze inzetten.

De foto"s van de wandeling, de omgeving, de kampeerplekken, Honoré's modderbad, de aandacht van de Spanjaarden en een ontmoeting met het S2T servicdeteam, dat zonodig water en voorraden aandraagt.

GEEF.nl


Steun

Hetty en Pascal!

Eind maart 2019 Het is bijna zover!


Hetty en Pascal zijn in Zuid-Spanje om zich voor te bereiden op de tocht. Ezel Honoré Virun is vanuit Zuid-Frankrijk gebracht en wordt nu getraind om mee te gaan lopen. Geen eenvoudige klus om een 350 kilo zwaar beest in het gareel te houden!! Gelukkig heeft Pascal de nodige ervaring met beesten, maar voor Hetty is het een heel nieuwe ervaring!

December 2018

Hetty en Pascal zijn bezig zich in te leven in hun tocht.  Rugzak op, ezel erbij, zonnepanelen voor het oprapen.

 

Zij vertrekken in april vanuit Murcia in Spanje en lopen 2019 km over wandelpaden naar Frankrijk.

 

Voor dit avontuur zoeken zij sponsors, medelopers voor (stukken van ) de route, en "ambassadeurs", die willen helpen om de actie te promoten.

Meld je aan als je belangstelling hebt!

 

Bel 06 20 44 23 76 of mail naar Sun4kids2019gmail.com

Geef.nl

 

Voor ons project ‘Sun for Kids’ zoeken wij minimaal 1000 mensen die ons met 1 cent (meer mag natuurlijk ook), per kilometer sponsoren zodat wij ons streefbedrag van € 20.190,- halen. Helpt u ons helpen?

 

Op de site van Geef.nl geven we uitleg over ons doel en daar is tevens de mogelijkheid geld te doneren. Wij zeggen alvast: "hartelijk bedankt!”

 

                     Geef.nl

 

 

Hoe het idee ontstond

Hetty:     “Al heel wat jaren had ik de wens om op avontuur te gaan en een lange wandeltocht te maken. Het toeval hielp een handje want tijdens mijn werk op de camping ontmoette ik Pascal die met dit zelfde idee rondliep.”

 

Pascal:     “ Tijdens een wandeling in Pont-de-Vaux, zei Hetty grappenderwijs: ”Als je een ezel meebrengt mag je mee”. Mijn antwoord was spontaan: Oké, dat is dan afgesproken:  ik ga mee!

Verder vonden we het allebei een prima plan om onze wandeling te koppelen aan een goed doel.”

 

Hetty:        “Het was niet moeilijk een goed doel te vinden omdat ik al jaren deel uit maak van het bestuur van S2T: een organisatie die kinderen in Sri Lanka te hulp komt.”

 

Pascal:       “En nu is het een feit. Op 1 april 2019 vertrekken we met zijn drieën voor een wandeltocht van 2019 kilometer, met als doel geld te verzamelen om te investeren in zonnepanelen. Dankzij de opbrengst van deze panelen kunnen door de jaren heen kinderen geholpen worden. Ze worden zo onafhankelijker van steun vanuit Nederland.”

 

Hetty:         “Ons reis is te volgen op facebook en via de website van S2T. Natuurlijk hopen wij dat velen van jullie ons ondersteunen en S2T te hulp komen door onze wandeltocht te sponsoren."

 

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbriefGarantie


100% van uw gift


gaat naar projecten

S2T heeft het Anbi keurmerk.rekeningnummer NL96 RABO 0148175139 ten name van S2T Milsbeek


KvK 14108008