Sun 4 Kids

       

          Sun 4 Kids

 

 

 

 

In 2019 2019 km lopen om voor onderwijs aan kinderen te zorgen.

Dat is het plan van Hetty en Pascal.

Het doel van hun tocht is € 20.190,- te verzamelen om te investeren in zonnepanelen. Het rendement van de panelen kan door de jaren heen onderwijs aan kinderen bekostigen. Ze worden zo onafhankelijker van steun vanuit Nederland.

Hetty en Pascal zijn bezig zich in te leven in hun tocht.  Rugzak op, ezel erbij, zonnepanelen voor het oprapen.

 

Zij vertrekken in april vanuit Murcia in Spanje en lopen 2019 km over wandelpaden naar Frankrijk.

 

Voor dit avontuur zoeken zij sponsors, medelopers voor (stukken van ) de route, en "ambassadeurs", die willen helpen om de actie te promoten.

Meld je aan als je belangstelling hebt!

 

Bel 06 20 44 23 76 of mail naar Sun4kids2019gmail.com

 

Hoe het idee ontstond

Hetty:     “Al heel wat jaren had ik de wens om op avontuur te gaan en een lange wandeltocht te maken. Het toeval hielp een handje want tijdens mijn werk op de camping ontmoette ik Pascal die met dit zelfde idee rondliep.”

 

Pascal:     “ Tijdens een wandeling in Pont-de-Vaux, zei Hetty grappenderwijs: ”Als je een ezel meebrengt mag je mee”. Mijn antwoord was spontaan: Oké, dat is dan afgesproken:  ik ga mee!

Verder vonden we het allebei een prima plan om onze wandeling te koppelen aan een goed doel.”

 

Hetty:        “Het was niet moeilijk een goed doel te vinden omdat ik al jaren deel uit maak van het bestuur van S2T: een organisatie die kinderen in Sri Lanka te hulp komt.”

 

Pascal:       “En nu is het een feit. Op 1 april 2019 vertrekken we met zijn drieën voor een wandeltocht van 2019 kilometer, met als doel geld te verzamelen om te investeren in zonnepanelen. Dankzij de opbrengst van deze panelen kunnen door de jaren heen kinderen geholpen worden. Ze worden zo onafhankelijker van steun vanuit Nederland.”

 

Hetty:         “Ons reis is te volgen op facebook en via de website van S2T. Natuurlijk hopen wij dat velen van jullie ons ondersteunen en S2T te hulp komen door onze wandeltocht te sponsoren."

 

 

 

Geef.nl

 

Voor ons project ‘Sun for Kids’ zoeken wij minimaal 1000 mensen die ons met 1 cent (meer mag natuurlijk ook), per kilometer sponsoren zodat wij ons streefbedrag van € 20.190,- halen. Helpt u ons helpen?

 

Op de site van Geef.nl geven we uitleg over ons doel en daar is tevens de mogelijkheid geld te doneren. Wij zeggen alvast: "hartelijk bedankt!”

 

                     Geef.nl

 

  • Meisjes en jongens krijgen een kans
  • Minder jongeren hoeven te vluchten
  • Investeren in onderwijs geeft kinderen zicht op een positieve toekomst



Garantie


100% van uw gift


gaat naar projecten





S2T heeft het Anbi keurmerk.



rekeningnummer NL96 RABO 0148175139 ten name van S2T Milsbeek


KvK 14108008

Aanmelden voor de nieuwsbrief