Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen mail dan naar ons!

Actie: Nieuw ontmoetingscentrum op veilige plek


De leden van Miridiya gaan hier samen een mooi kantoor van maken.

10% van het bedrag is al binnen.

We starten een nieuwe donatiecampagne!
Miridiya heeft in Polonnaruwa een ontmoetingscentrum annex kantoor. De omgeving wordt de laatste jaren echter onveilig gemaakt door drugdealers. Daardoor wordt het kantoor vrijwel niet meer gebruikt.
Aangezien het eerder volop gebruikt werd, is het belangrijk dat er een nieuw onderkomen komt!

Manoj, leider van Mirdiya, is op zoek gegaan en heeft inmiddels een nieuwe, veilige plek gevonden, maar er moet nog wel heel veel aan verbouwd worden. Een belangrijk voordeel van de nieuwe plek is dat er een flink stuk grond bij zit. Daar kunnen extra groenten en fruit verbouwd worden waarmee de voortdurende ondervoeding van de kinderen bestreden kan worden.

Het oude gebouw gaat Miridiya verkopen en Wilde Ganzen heeft al hulp voor het nieuwe centrum toegezegd!


Toch komen we nog € 5000 te kort.


HELP ONS DIE VEILIGE PLEK TE REALISEREN EN DONEER!

Geef voor een veilige plek!


NL96 RABO 0148175139
S2T Heijen
of
NL56 RABO 0302052003
Suwa Setha Nederland Schoonebeek

Wij garanderen dat 100% van uw gift naar de projecten gaat.


Sponsor aan het woord


In onze nieuwe rubriek “Sponsor aan het woord” is Adriana Heekelaar de eerste die vertelt:
“Voor mij is het super belangrijk dat meisjes kansen krijgen door naar school te gaan, een vak te leren en te kunnen werken. Het feit dat meisjes een studiebeursje krijgen trok me over de streep om te gaan sponsoren. Toen wij 11 jaar geleden trouwden was dat een mooie gelegenheid geen cadeaus voor ons zelf te vragen, maar donaties voor S2T (op dat moment nog zonder SSN). Daarna hebben we steeds een meisje een beursje gegeven. Ik geloof niet dat het zo maar geven van geld aan mensen de oplossing is, maar ik word wel heel blij van een moeder die na een cursus naaien een lening voor een naaimachine heeft gekregen en voor haar eigen dochter een jurk kan naaien. Het moet een geweldige voldoening geven als je de dingen zelf kunt en je zelf kunt redden".