Projecten

Projecten

S2T en SSN hebben de volgende projecten


  1. Onderwijs: het verstrekken van studiebeursjes, het geven van studiepakketten, financiƫle ondersteuning van onderwijs in kinderhuizen en van de extra lessen voor dorpsjeugd.
  2. Huizenbouw. Er zijn arme gezinnen die geen zelfstandige woonruimte hebben. Zij krijgen financiƫle steun om matarialen te kopen zodat zij met familie, vrienden en buren zelf een huisje kunnen bouwen.
  3. Waterfilters. Om mensen veilig drinkwater te kunnen verschaffen worden aan dorpjes of aan individuen leningen verschaft om een waterfilter aan te kunnen schaffen.
  4. Miridiya is een organisatie in Polonnaruwa die zich bezig houdt met opbouwwerk in de omliggende vissersdorpen. Veel van onze projecten worden door Miridiya uitgevoerd. De organisatie wordt gesteund bij verschillende activiteiten
  5. Selfhelp-projecten. Vaak kan iemand met een kleine lening een bedrijfje, boerderijtje of winkeltje verbeteren of starten zodat het gezin er financieel beter voor komt te staan.
  6. Groene projecten. Miridiya is druk bezig om mensen wat onafhankelijker te maken van het voedselaanbod en stijgende voedselprijzen. Ze doen dit door ze te leren zelf bij huis een moestuintje te onderhouden. Er is een stuk grond aangekocht waarop men kan oefenen nadat men aan een cursus heeft deelgenomen. Jongeren worden hier nauw bij betrokken.Steun ons en doneer

op 

 NL96 RABO 0148175139 S2T Milsbeek

of

NL 56 RABO 0302052003 Suwa Setha Nederland SchoonebeekWij garanderen dat 100% van uw gift naar de projecten gaat!


S2T: KvK 14108008; SSN: KvK 41002034    email     Privacy statement