Nalin

Naveeneth Tours

Nalin Senaviratne is getrouwd met een van de begeleidsters van het jongenshuis, dat S2T 11 jaar gesteund heeft tot het werd opgeheven in augustus 2019. Zo hebben wij hem leren kennen.

Daarnaast is hij een goede vriend, uitstekende chauffeur, een fantastische reisbegeleider en een uiterst betrouwbaar iemand. Wanneer u bij hem boekt bent u niet alleen verzekerd van een prettige en comfortabele reis, maar ook van de mooiste plekjes, de leukste B&B's of hotels en van romantische lunch- of dinerplekken.

Nalin heeft een prima auto, geschikt voor 4 personen. Hij spreekt engels en verzorgt het halen en brengen van en naar het vliegveld. De kosten per dag zijn 50 dollar all in.

Voor meer informatie zie facebook  of mail Nalin, wel in het engels. Wilt u meer weten, maar liever in het Nederlands mail ons dan.

Bericht van echtpaar dat in februari 20-18 met Nalin reisde:


"Wij hebben een leuke tijd gehad in Sri Lanka. Nalin heeft ons veilig rondgereden in het hectische verkeer daar.

We hebben vooral veel vogels gezien. Mede dankzij Nalin die fanatiek meespotte zodat Erik ze op de foto kon zetten (soms fanatieker dan wij). Erik heeft de laatste avond onze vogelfoto’s bij Nalin op zijn laptop gezet.

Hierbij een paar foto’s die je wellichtt kunt gebruiken".


Nalin in actie januari 2017.